mandag 4. juli 2011

Dag 7 og 8: Endelig opphold


Etter en dramatisk dag med tinderangling og uhell, tok vi en rolig start i Vestbirk. Barna koste seg med campingens gode fasiliteter, og HO og K pakket rolig sammen leiren. Ca klokken 13 bar det videre, først et par kilometer for å prøve oss pa Geocaching, Cachen ble funnet men var ødelagt. Deretter gled vi lett videre langs Gudenå i overskyet og pent vær, vi fannt til ogmed en søndagsåpen butikk så vi fikk handlet mat før vi kom oss frem til Hærveissentret ved Kollemorten. Det sentret var en nedlagt skole (Nå barnehage, speidersenter ++), der vi lette litt før vi slo oss ned i kanten av fotballbanen for natten.

Natten var trolsk og full av tåke, men om morgenen lettet det til overskyet og pent. Etter at HO hadde lett litt sammen en haug med barnehagebarn etter solbrillene sine (ikke funnet), dro vi videre på ferdens hittil korteste etappe frem til det forgjettede land (les Billund/Legoland). På vei inn mot Billund hadde Ellen Margrete turens hittil beste kommentar: Vi så et jorde med vanningsanlegg (skulle ikke tro de trengte det akkurat nå), og hun brøt ut: "Det var smart så slipper de å gå med vannekanne".

I morgen ser været ut til å forsette bra så da satser vi på Legoland, Dagen etter blir det Aquadome på Lalandia før ferden forsetter sørover med Kolding som et foreløpig mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar