fredag 24. juni 2011

Siste innspurt

Et lite utsnitt av haugen på stua
Det er mye som skal med på en slik tur selv om vi har begrenset med pakke kapasitet. Vi er fem stykker og alle må ha nødvendig klær til alt av vær og ulike aktiviteter. Det innebærer bl.a. at det skal med 5 par sko og 5 par sandaler, badeklær og håndklær til alle fem, solkrem og regntøy. Det meste er i hus, ingenting mangler, ihvertfall ikke ennå (Manglene oppdages ikke før det er kritisk. Hvordan alt skal få plass er ennå en gåte, men vi løser det nok.Vi tenker å kunne vaske noe klær underveis på en campingplass, men har også med slik at vi kan få lagt noe i vann selv og snor til tørk.

Ellen Margrete lurte forrige dagen på hvilken av sideveskene (som vi hadde funnet frem) hun skulle pakke alle bamsene og leker i. Skuffelsen ble ganske stor da hun innså at vi ikke kunne ha med like mye leker som på en biltur. Noe leker blir det uansett med, vi skal ha med badmington, hoppetau og freesbee, så blir det nok også plass til en bamse. Lurer på hvem den heldige blir (kanskje den som er drøyt metern høy)?

Været følges også tett på yr.no (Som her ved Djurs dommerland). Drømmen er selvfølgelig 3 uker med sol og vindstille, men den drømmen forblir nok en drøm. Foreløpig ser det ut til å bli en fin start, men at regnet kommer etter et par dager.

1 kommentar:

  1. God tur!!! Jeg skal en ukes tid ta meg av det som kalle finvær jeg, altså SOL!!!

    Skal nok få fulgt med når jeg komemr hjem....

    SvarSlett